Hvorfor garderobeteknologi?

Hvorfor garderobeteknologi, se det er et godt spørgsmål at stille sig selv. Jeg antager, at siden du er her læser denne artikel, har du stillet dig selv det spørgsmål. Eller du er landet på denne artikel af en anden årsag. Tillad mig venligst at resumere, hvad denne artikel handler om.

Ser du, jeg kender alt til det at drive en garderobe fordi jeg har leaset en gennem mit vagtfirma. Det var en “sweet deal”, hvor jeg betalte langt mindre end indtjeningen. Det er vel det forretning handler om, ikke? Når du driver et vagtfirma er der ret strenge krav fra lovgivningen. Alle ansatte, ikke bare vagter, også garderobepersonale skal igennem et sikkerhedstjek hos politiet. Så er vi helt sikre, ikke? Nej. Det er vi desværre ikke. Og jeg forklarer dig hvorfor om et øjeblik.

Tabet pga kontanter

Da jeg drev min leasede garderobe, havde jeg en fordeling mellem kontanter på 16-22% og resten var på kortbetaling (78-84%). Dette er ikke i sig selv underligt. Det, hvor det bliver mærkeligt er når jeg havde specifikke medarbejdere på, ændrede dette sig til 3-7% i kontanter, og resten på kort.

Det findes der et ord for, og det er tyveri!

Dette fænomen forekom selvom jeg havde ark med start- og slutnummer. Denne form for tyveri (eller tab) er den mest irriterende usikkerhedsfaktor, og har den største indvirkning på din indkomst.

Det er ikke det hele. Der er nemlig også den mulighed, at dit personale gensælger garderobebilletter igen og igen Ja, det betyder, at når en gæst kommer for at hente hans eller hendes jakke eller taske, tager personalet garderobenummeret af og beholder det. Når der så kommer en ny gæst, får gæsten det gemte garderobenummer. Du kan ikke forhindre det. Det sker bare.

Jeg har gode nyheder til dig; det kommer aldrig til at ske mere. Hvorfor garderobeteknologi? Det her er forklaringen.

Garderobeteknologi kontanter

Hvorfor garderobeteknologi?

Lad mig gentage omfanget her:

  1. Personalet stjæler af kassen
  2. Personalet gensælger allerede solgte garderobebilletter

Findes der andet? Ja, hvis du allerede har erfaring med at drive en garderobe, så ved du udmærket godt, at fulde gæster har det med at smide deres garderobebilletter væk. Det giver anledning til kæmpe problemer mellem gæsten og dit personale. På den ene side vil personalet gerne hjælpe den uheldige gæst. På den anden side kan fejludleveringer af ejendele føre til erstatningssager som en boomerang. Og væk er dit overskud. Det kan også blive til en forsikringssag, hvis du ellers er så heldig, at dit forsikringsselskab eller dækker dig ind.

Det vil de som oftest ikke!

Det er derfor du skal bruge garderobeteknologi i din garderobe. Du kommer aldrig til at opleve tyveri, gensalg af garderobenumre, fejlagtige udleveringer og det bedste af det hele? Dit forsikringsselskab vil gerne være med, når du anvender garderobeteknologi.

Behov for mere information? Vil du booke et møde med os? Klik her.

Vi har et søsterwebsite på engelsk. Det kan du besøge ved at klikke her.

KONTAKT OS

Vil du have et uforpligtende møde med os eller endda teste systemet gratis i en uge?

Det kan muligvis være lidt svært at, hvad vores Garderobeteknologi system præcis tilbyder dig. Det er derfor vi gerne vil drikke en kop kaffe hos dig. På den måde kan du selv betjene vores system og få en idé om, hvad det hele går ud på. Det er helt gratis, på nær kaffen. Du kan endda få lov til at låne systemet gratis i 1 uge.

KONTAKT OS