Hvem er garderobeteknologi?

Vi hos garderobeteknologi er dedikerede mennesker, som har til formål at give dig produkter, der gør dit daglige arbejde med din garderobe så let som overhovedet muligt. Hvem er garderobeteknologi? Det kan du læse mere om nedenfor. Vidste du forresten, at vi har et søsterwebsite, som er på engelsk? Hvis du vil, kan du besøge Wardrobe Technology lige her.

Hisham S. Baig
Hisham S. BaigCEO
Hisham S. Baig er den administrerende direktør hos Garderobeteknologi. Hisham er ligeledes ansvarlig for salgsafdelingen.
Nikolaj F. Mackowski
Nikolaj F. MackowskiCOO
Nikolaj Florentz Mackowski er hovedsageligt ansvarlig for produktudvikling, indholdet på websitet og eftersalg. Nikolaj er COO hos Garderobeteknologi.
Nas Iqbal
Nas IqbalCIO
Nas Iqbal har en ph.d. i computervidenskab og er ansvarlig for systemudvikling, projektledelse og fremtidige systemopdateringer.
Lorenzo Giansante
Lorenzo GiansanteM.sc. Maskiningeniør
Lorenzo GIansante er vores mekaniske ingeniør og er ansvarlig for alt mekanisk ingeniørarbejde hos Garderobeteknologi. Han er ansvarlig for fremtidig mekanisk design og udvikling.

4 rigtig gode grunde til at anvende Garderobeteknologi

  • Du kommer aldrig til at opleve en gæst som mister sit garderobenummer i din garderobe

  • Du skal ikke bekymre dig om mistet indkomst – systemet kan ikke omgås af ansatte

  • Træt af bogholderi? Login på din admin-portal og download alle transaktioner i PDF

  • Flad og gennemsigtig fakturering – flere forskellige muligheder tilgængelige

Få jernkontrol

Du skal have styr på din garderobe. Vi ved udmærket godt, at du accepterer visse afvigelser. Det skal IKKE være sådan. Accepter ikke andet end en strømlinet garderobe. Derfor giver vi dig jernkontrol med din garderobe og din indtjening. Gennem Garderobeteknologi systemet.

Forskellige betalingsmuligheder

Vi giver dig flere forskellige betalingsmuligheder for betaling af systemet. Måske vil du synes godt om at betale for hver enkelt udstedt garderobebillet som systemet printer ud. Eller måske synes du bedst om at betale en eksakt og fast rate pr. måned. Kontakt os og book et møde.

Du bliver en vinder

Med Garderobeteknologi systemet kommer du aldrig til at miste en indtjening igen.  Ligesom du heller ikke kommer i en situation, hvor du har en utilfreds gæst. Hvorfor? Ingen gæster oplever en fejlagtig udlevering. Dine gæster kan IKKE miste deres garderobebillet igen nogensinde. Du vinder på systemet.