Garderobeteknologi historien

Historien om garderobeteknologi appen er faktisk lidt sjov på en god måde. Det hele startede med et møde på mit forhenværende kontor, da jeg drev et vagtfirma i Brøndby. Jeg havde gang i en jobsøgningsproces og Hisham S. Baig ansøgte om en ledig stilling som vagt i mit vagtfirma. Jeg kan huske, jeg spørger Hisham om hans uddannelsesniveau. Han svarede, at han havde en uddannelse indenfor marketing. Jeg spurgte ham da: Hvorfor vil en person som dig have et vagtjob, når du har den uddannelse du har nu har? Han sagde: Kig på mig. Jeg er fremmedarbejder i Danmark. Mit navn er heller ikke dans. Det er faktisk ualmindelig svært at få et job med et udenlandsk klingende navn, når du er mig.

Allerede dengang havde jeg haft idéen til Garderobeteknologi appen i omkring 6 måneder. Jeg tænkte (og gør det stadig) at det er en skidegod idé. Jeg kan også huske at jeg tænkte: Den her gut kan mere end han siger. Så jeg fortalte Hisham om appen. Efter 3 minutter var hans øjne kæmpestore. Så sagde han: Jeg kender en programmør med en ph.d. i computervidenskab. Lad os mødes i morgen klokken 17:00.

Min sidste tanke var: Jaja, helt sikkert. Lad os nu se.

Dørmand til fester

Mødet med Hisham S. Baig og Nas Iqbal

Hisham og Nas ankom til mit kontor klokken 17:00 den efterfølgende dag. Hisham introducerede Nas Iqbal for mig. Det tog mig 5 minutter at overbevise Nas om at Garderobeteknologi appen er en god idé. Han sagde: Las os gøre det. Jeg har også kontakter, der kan kode Garderobeteknologi appen for os. Dette møde foregik tilbage i februar 2019. Vi har lige siden arbejdet med Garderobeteknologi appen indtil nu (og vi arbejder konstant på at forbedre den). Nu, hvor jeg skriver denne artikel, har vi allerede lanceret 1.0.1, 1.0.2, 1.0.3, 1.0.4, og 1.0.5.

Version 1.06 er allerede i ovnen og den mest signifikante forskel fra 1.0.5 til 1.0.6 er, at Garderobeteknologi appen er blevet endnu hurtigere og så fortsætter den med en trådløs fingeraftryksskanner. Version 1.0.4 bruger et kabel til at kommunikere med tabletten.

Processen omkring Garderobeteknologi fra start til nu

Processen fra start til og til nu har været en lang gåtur. Vi har afholdt mange møder, en masse Skype-møde med vores ingeniører, en masse hovedpine og en masse uenigheder såvel en masse enighed. Udviklingen har aldrig fulgt en lige snor, fordi under udviklingsprocessen kommer der altid nye idéer til, og nye perspektiver dukker op fra under overfladen. Det hele handler om at holde sig til den oprindelige plan. Ja, selvfølgelig anvender vi agile programmeringsteknikker, men det er stadigvæk ikke ligefrem proportionalt.

Vidste du forresten, at vi har et søsterwebsite på engelsk? Det kan du besøge ved at følge dette link.

Nikolaj Mackowski

KONTAKT OS

Vil du i kontakt med os og høre mere om hvad systemet kan tilbyde dig?

Det kan da godt være lidt svært at få øje på, hvad Garderobeteknologi systemet kan gøre for dig. Det er derfor vi gerne vil møde dig og tage en kop kaffe. Det er gratis (foruden kaffen). Så kan du selv teste systemet i dine hænder. Du kan dog også få lov til at låne systemet gratis i 1 hel uge. Helt uden betaling. Helt gratis.

KONTAKT OS