Garderobesystem: Dette er Garderobeteknologi

Har du nogensinde tænkt på, hvad et smukt designet garderobesystem kan gør for din virksomhed? For det første, lad os kaste et blik på det traditionelle garderobesystem. Et traditionelt garderobesystem består af garderobebilletter som du bruger på bøjler hvor dine gæster værdier hænger. Det er på samme måde dit personale bestemmer, hvilke effekter, der skal udleveres. Ja, det fungerer udmærket, vil du måske sige. Og ja, det virker, men det er ikke uden faldgruber. Hvad er faldgruber? Det er:

  1. Kunder mister deres garderobebillet
  2. Kunder må vente indtil din virksomhed lukker eller har lukket
  3. Tabt garderobebilletter kan udleveres til en fremmed fordi denne finder billetten på gulvet
  4. Personalet kan gensælge allerede solgte garderobebilletter udenom dit kontrolsystem
  5. Optælling og regnskab skal udføres efter hver enkelt åbningsaften

Disse 5 hovedpunkter er de mest signifikante problem som du stirrer på, når du driver en old school garderobe.

Problem 1 – løst med Garderobeteknologi

Problem 1 er så almindelig forekommende, at det næste er smerteligt for en ejer af et dansted, bar, hotel eller koncertsted. For det første har fulde kunder meget vanskeligt ved at forstå, hvorfor han eller hun ikke kan få udleveret ejendele uden et garderobenummer.  I mange tilfælde skal sikkerhedspersonalet tage over. Helt nede på bundlinjen betyder det, at kunden har fået en dårlig oplevelse.

Dette problem markeret som nummer 1 er løst med Garderobeteknologi. Vi anvender fingeraftryksteknologi fra USA. Din kundes fingeraftryk er nu garderobebilletten.

Garderobesystem Nikolaj Florentz Mackowski

Problemet 2 (og 3) er også løst med Garderobeteknologi

Det næste problem er faktisk løst med fingeraftryksteknologi anvendt af Garderobeteknologi-systemet. Fordi ingen kunde nogensinde vil opleve at skulle vente til lukketid. Selvfølgelig, det kan ske, hvis din kunde mister pegefingeren. Hvorom alting er, hvis en kunde mister pegefingeren, vil han eller hun have større problemer end at få sine ejendele tilbage fra din garderobe som det første. Må vi anbefale skadestuen som det allerførste? Tag det roligt. Garderobeteknologi systemet gemmer dine kunder fingeraftryk i op til 14 dage.

Problem 4 – også løst med Garderobeteknologi systemet

Problem 4 er lidt mere uklart eftersom du ikke ved, hvor mange garderobebilletter, som sælges uregistreret. Ja, du kan have videoovervågning, men det betyder, at du skal gennemse flere timers overvågning, bare for at få en idé. Det tager tid og er kedeligt. Og du får absolut ingen betaling for din tid som du bruger her. Som i slet ikke.

Garderobeteknologi systemet eliminerer dette fænomen. Det er IKKE muligt for dit personale at omgå systemet. Ingen kan sælge en pegefinger mere end én gang.

Problemet markeret som nummer 5

Det femte problem i denne artikel er virkelig kedelige. Og ikke bare det. Det tager også meget tid. Du skal gennemgå skemaer med startnummer og slutnummer. Du skal så udlede alle tal for at få det hele til at gå op til slut. Når du anvender Garderobeteknologi systemet, er alt du skal gøre at logge ind på din admin-portal, vælge den ønskede dato og voila! Nu kan du downloade alle transaktioner i PDF format. Det totale antal solgte garderobebilletter, er den samme total som skal være tilgængelig i kontanter henholdsvis på kreditkort.

Så enkelt, så smukt!

Måske vil du læse the story of the Wardrobe Technology App.

Skrevet af: Nikolaj Mackowski

Kontkt os

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med os og få mere information om systemet?

Det kan være lidt svært at, hvad vores system kan tilbyde dig. Det er fordi vi gerne vil mødes til en enkelt kop kaffe. Det er helt gratis for dig (foruden kaffen), og så kan du lægge din hænder på vores system og selv test funktionaliteten.  Den bedste måde at lære på, er, at prøve det selv. Det er ikke alt; du kan endda prøve vores system i 1 uge helt gratis og uden omkostninger.

Kontkt os