Få Garderobeteknologi lige her

Få Garderobeteknologi lige her: Det er noget af en udtalelse, og jeg er fuldt ud bevidst om dette. Min intention med denne artikel er at vise dig, hvad Garderobeteknologi systemet handler om. Hånden på mit hjerte; hvis du driver en old school garderobe i din virksomhed, med old school garderobebilletter, så er jeg helt sikker på, hvorfor du er her i dag. Men hvad nu hvis du er helt ny ud i det at drive en garderobe? Så er det bare at fortsætte med at læse. Ligesom du selvfølgelig skal læse videre selvom du driver en garderobe i dag.

Efterhånden som jeg tager dig igennem Garderobeteknologi systemet, vil jeg også vise dig 2 videoer, hvor en af vores kunder kører med version 1.01 (sidste stabile version er 1.05). Jeg viser dig både tjek-ind-processen såvel som tjek-ud-processen. Igen, husk på, at versionen som jeg viser dig er 1.01. Der er løbet store mængder af vand under broen op til version 1.05, som kører i dag.

Få Garderobeteknologi systemet

Garderobeteknologi systemet består af en tablet fra Samsung, en termisk printer fra Zebra og en fingeraftryksskanner fra amerikanske SecuGen. Derudover kan du tilvælge en casing i 4mm bukket aluminium. Casingen er designet af vores italienske designer Lorenzo Giansante. Alle komponenterne passer ind i casing og mere til. Alle kabler bliver gemt væk. Intentionen med casingen er, at det skal være lidt ligesom MacBook Pro-stilen. Det er ikke helt lykkedes endnu, men på den anden side udvikler vi hele tiden designet og produktet.

Prøv at forestille dig det følgende: En kunde vil placere en jakke eller en taske i din garderobe. Det næste som personalet vil gøre, er at bede gæsten om at placere pegefingeren på fingeraftrykslæseren. Når fingeren er placeret trykker personalet “Scan Biometric”. Nu bliver gæstens finger skannet. Når det er gjort trykker personalet “Ok”-knappen.

Det første som dit personale skal gøre, er at være opmærksom på antallet af indleverede effekter i din garderobe. Lad os sige, at det er en jakke og en taske. Garderobepersonalet trykker personalet jakke 1 gang og taske 1 gang.

Når dette er gjort vil den termiske printer printe 2 labels. 1 til bøjlen og 1 til tasken, og det er det samme nummer. Lad os sige det er nummer 73. De får det samme nummer fordi det er mest overskueligt ved tjek-ud.

Garderobeteknologi – så enkelt og så værdifuldt for dig!

Vores søsterwebsite findes faktisk også på engelsk her.

Garderobeteknologi systemet

Få Garderobeteknologi hvis du vil:

1. Have en fejlfri garderobe

2. Vil have jernkontrol med garderoben

3. Hvis du er træt af manuelt optællingsarbejde

4. Vil fjerne fejludleveringer totalt fra din garderobe

5. Vil have personalet til at arbejde endnu hurtigere og UDEN forberedelse

Garderobeteknologi-systemets tjek-ud-proces

Nu hvor du har set tjek-ind-processen, synes jeg det er tid til at tage dig igennem den omvendte proces. Det er jo helt klart, at det kaldes for tjek-ud-processen. Det er endnu mere simpelt end tjek-ind-processen. Det er fordi der kun skal 2 tryk til på tabletten. Derudover skal gæstens finger jo skannes igen for at finde frem til hvilket nummer gæsten har.

Okay, er du klar? Lad os kigge på tjek-ud-processen.

Garderobeteknologi-systemet tjek-ud-processen

Tjek-ud-processen er den omvendte af tjek-ind-processn

1. Personalet trykker på “Out”-knappen

2. Personalet trykker på “Scan”-knappen

3. Din gæsts nummer bliver nu identificeret

4. Personalet udleverer gæstens ejendele

5. Sådan! – næste kunde, tak!

    

Få Garderobeteknologi systemet

Så måske overvejer du allerede nu at få Garderobeteknologi systemet. Den viste version ovenfor er som tidligere nævnt version 1.0.1. Vi har implementeret en hel masse nye features, og fikset bugs i den seneste stabile version. Version 1.0.5 er allerede klar nu, hvor jeg skriver denne artikel. Version 1.0.5 kommer med en trådløs fingeraftryksskanner som kan bruges på afstand, hvis det er nødvendigt. Der er også mulighed for en casing i aluminium. Lidt ligesom MacBook Pro.

En ting er sikker: Du bør investere i Garderobeteknologi systemet hvis du kan genkende de nummererede punkter ovenfor. Den sidste ting jeg vil sige til dig er: Kontakt Garderobeteknologi og bed om en gratis demonstration, en gratis test af systemet i 1 uge på din bar, diskotek, koncertsted, hotel eller hvor end du driver din garderobe.

Du er mere end velkommen til at få Garderobeteknologi systemet præsenteret.

Nikolaj Mackowski

KONTAKT OS

Har du mod på at kontakte os og få en gratis demonstration af systemet?

Måske har du lidt svært ved at se, hvad systemet kan gøre for dig og din garderobe. Hvorfor ikke booke et uforpligtende møde og selv prøve systemet? Det er helt gratis og koster kun 1 kop kaffe. Du er også velkommen til at låne systemet i 1 hel uge gratis. Det bedste er at teste det i et live-produktionsmiljø.

KONTAKT OS