Digital Garderobe: Den nye æra er begyndt

Hvad er en digital garderobe? Altså, for os her på Garderobeteknologi handler det om, hvordan du driver din garderobe. Bruger du old school garderobebilletter? Du kender dem, garderobebilletter som er fortrykte og kommer på en rulle med 500 på hver? Hvis det er det du som du gør, så skal du læse videre i denne artikel. Vi har gode nyheder til dig. Det er selvfølgelig kun, hvis du vil spare penge, tid og få mere ud af dine ansattes tid.

Det er dog højst sandsynligt, at det vil du gerne?

Derfor skal det være digital garderobe

At drive en garderobe har altid været afhængig af fortrykte garderobebilletter. Du ved godt, at dine gæster indleverer jakker, tasker eller alt mellem himmel og jord. Hvis det er en taske eller en jakke, sætter du en garderobebillet på bøjlen og placerer det i din garderobe. Og når en gæst gerne vil have hans eller hendes ejendele tilbage, indleverer de garderobenummeret. Altså, hvis gæsterne stadig har nummeret. Hvis ikke de har det, skal dine kunder vente indtil din forretning lukker ned, eller endda vente indtil næste åbningsdag.

Er du sikker på du vil udsætte dine dyrebare kunder for denne behandling? Når du giver en dårlig service, betyder det, at dine kunder måske ikke har lyst til at komme tilbage igen. Hold dig også for øje, at kunderne rent faktisk brugte hans eller hendes penge på dit sted.

Lad os give kunderne en bedre oplevelse, og det kan du med Garderobeteknologi.

Omfanget af Garderobeteknologi

Omfanget af garderobeteknologi er temmelig klart. Når du bruger vores system til at håndtere indleveringer og udleveringer i din garderobe, vil dit personale aldrig nogensinde lave en fejl igen. Ingen forsinkelse. Intet problem. Dette skyldes vores intensive bruge af fingeraftryksteknologi som vi anvender. Faktisk synes vi, at dine kunder fortjener bedre. Og det kan du give din kunder med Garderobeteknologi i din garderobe så let som ingenting.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Slutteligt, hvis du er i tvivl om, hvad Garderobeteknologi har at tilbyde dig, er du mere end velkommen til at ringe til Nikolaj på 60 18 02 62 eller ringe til Hisham på 27 52 18 15. Vi er her for at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Hvis du leder efter Garderobeteknologi uden at ville udskifte garderobebilletter med digital garderobe, vil du måske hellere besøge Google. Og foretage en mere specifik søgning.